"We cannot solve our problems with the same thinking we used

when we created them" Albert Einstein

Coaching inzetten om succesvoller te functioneren

Je wilt je eigen houding, gedrag, communicatie en invloed naar je collega’s, team en organisatie verbeteren. Coaching is hiervoor een krachtig middel. Je functioneert hierdoor beter en je bent succesvoller. Tijdens een coachingstraject onderzoek je
de drijfveren die je gedrag aansturen. Coaching helpt je je eigen denkprocessen positief aan te sturen en zorgt voor een goede emotionele balans in jezelf.  Tevens creëer je een mooie afwisseling tussen lekker gemotiveerd zijn en toch goed kunnen loslaten en ontspannen. Je zit hierdoor goed in je vel en ervaart regelmatig momenten van geluk.

Op weg naar je coach: een aantal redenen

 • PATRONEN DOORBREKEN

   Leidinggeven vind je leuk en ook lastig. Je doet heel veel goed, maar loopt telkens in dezelfde valkuil. Bijvoorbeeld je eigen dominantie of please-gedrag. Dit voelt steeds minder goed. Je besluit je eigen patronen te doorbreken met een goede coach.
   

 • DURVEN TE VERANDEREN

  Je zit  niet goed in je vel. De druk wordt je teveel. Het dilemma voor je is, dat je   wel wil veranderen, maar het nog niet echt durft of kunt. Het besef dat je dit niet alleen moet oplossen groeit en je neemt het initiatief om een coach in te
  schakelen.

 • LUISTEREN NAAR JE GEVOEL

  Het werk bevalt je minder goed. De organisatie waarvoor je werkt, spreekt je steeds minder aan. Dit vind je nog lastig aan jezelf toe te geven. Je wilt met een coach graag onderzoeken hoe dit precies zit. Dit gaat je helpen weer tevredener met je werk te zijn.
   

 • JE ENERGIE HERVINDEN

  Het zwoegen voor je eigen onder-neming valt je zwaar. Je droomt van meer tijd voor jezelf en je wilt meer leven en werken vanuit je persoonlijke waarden. De situatie is complex. Je hebt behoefte aan stevige reflectie met een coach.
    

 • GRIP KRIJGEN OP LASTIGE SITUATIES

  Je leidinggevende raadt je aan om naar een coach te gaan. Hij/zij wil dat je verandert en de vaardigheden ontwikkelt om met lastige situaties om te gaan. Door coaching krijg je meer grip op jezelf en de uitdagingen op je werk.
   

 • SAMENWERKEN WEER LEUK MAKEN

  De teamvergaderingen zijn slepend en vervelend. Er wordt veel gepraat en weinig gedaan. Collega's nemen hun verantwoordelijkheid niet, je hoort ze vooral mopperen, klagen of roddelen. Hoogste tijd om samen met een professionele trainer deze negatieve energie aan te pakken.

Over Charles Begheyn

Charles Begheyn heeft gewerkt voor organisaties als Heineken, Ahold, ING, KPN, DSM, De Bijenkorf, Shell, ABN.AMRO, HEMA en ook kleinere organisaties. Hij geeft teambuildingstrainingen, trainingen "Persoonlijke Effectiviteit" en wordt gevraagd om veranderingsprocessen in het kader van reorganisaties c.q. cultuurveranderingen te begeleiden. Hij werkt ook internationaal, met name in Duitsland, Zwitserland en het Verre Oosten. 

portret-charles-def

"Blijf je doorgaan zoals je altijd hebt gedaan, of kom je in actie?"

tel:+31 (0) 6 14 89 03 41

charles@begheyncoaching.nl

Charles helpt me dicht bij mezelf te blijven

"Charles coacht mij al een bijna tien jaar. Bij lastige momenten in mijn loopbaan heeft hij me vooral geholpen dicht bij mezelf te blijven en toch beter om te gaan met lastige bazen of collega's. Bij successen weet hij me altijd weer te prikkelen en uit te dagen en daarmee genoegzaamheid te voorkomen."

Bert Jan Grootes 

General Manager, Mouterij Albert in België

Charles Begheyn Coaching & Training

Neuhuyskade 9

2596 XJ Den Haag

KVK nr. 000016154452

Nieuwsgierig geworden?

t +31 (0)70 - 363 48 85

m+31 (0) 6 14 89 03 41

charles@begheyncoaching.nl